Mobilanpassa hemsida

Alla hemsidor vi leverar till kunder i dagsläget är mobilanpassade vilket idag är en självklarhet. Men för bara några år sedan var det inte alls lika självklart i branschen vilket betyder att det finns många hemsidor som tyvärr inte är mobilanpassade.

Det går ofta rätt enkelt att mobilanpassa en befintlig hemsida, oavsett om ni har ett befintligt WordPress-tema eller en specialbygg hemsida som behöver mobilanpassas så kan vi hjälpa er.

Responsiv design

Responsiv design innebär att designen på hemsidan anpassas efter den skärmyta som finns tillgänglig. Responsiv design är mer än bara mobilanpassning - vi ser till att hemsidan ser bra ut oavsett om dina besökare använder en dator, iPhone, iPad, Android eller en Windows Phone.

Mobilhemsida eller mobilanpassad hemsida?

Idag finns det hemsidor som är byggda i två separata versioner (exempelvis m.svd.se och svd.se). Fördelen med det upplägget är att man enkelt kan begränsa datamängden mobilenheter behöver hämta för att visa hemsidan.

Oftast vill man inte ha en mobilhemsida och en vanlig hemsida eftersom att länkar kan gå sönder och användarna behöver omdirigeras för att se rätt sida. Exempelvis om någon skickar en länk till en artikeln på m.svd.se så kommer besökaren att se mobilversionen - oavsett om man besöker från dator eller mobil.

Vad kostar det att mobilanpassa en hemsida?

Det är svårt att ge exakta priser eftersom att det beror mycket på hur er befintliga hemsida ser ut men kontakta oss idag så kan vi ge er ett fastpris för att göra er hemsida responsiv.

Priser börjar från ca. 3000 kr — vårt genomsnittliga pris för en mobilanpassning av en befintligt WordPress-tema är ungefär 4000 kr.

Kontakta oss idag!